Papa's Arugada's

Lekker Fuerteventura

Ga naar Fuerteventura en geniet van gastronomische hoogstandjes waar geen einde aan lijkt te komen. Mis de in knoflook gemarineerde garnalen van het eiland of de smakelijke aardappelen die bekend staan als papas arrugadas niet.

Tapas voor alle smaken

Tapas zijn de populaire Spaanse kleine gerechten. Er zijn er veel om uit te kiezen, enkele van onze favorieten:

  • Gambas al ajillo (in knoflook gemarineerde garnalen)

  • Pimientos de padrón (kleine groene paprika gebakken in olie en zout)

  • Calamares (inktvis)

  • Queso de cabra (geitenkaas)

  • Tortilla's (omelet).

Het enige wat je hoeft te doen is bestellen en je laten proeven!

gamba's

Papa's arrugada's

Deze kleine Canarische aardappel wordt gekookt in zeer gezouten water en wordt vaak als tapasgerecht gegeten. Het smaakt het lekkerst samen met de mojosaus, die is gemaakt van paprika en rijkelijk op smaak is gebracht met knoflook.

Kanarische rum

Op het naburige eiland Gran Canaria gedijt suikerriet op de vruchtbare grond. Hiervan wordt de Canarische rum Arehucas gemaakt. Er zijn verschillende varianten van deze rum, maar wij adviseren de donkere Arehucas met toegevoegde honing.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Fuerteventura, vind jouw favoriete plek op Fuerteventura of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Costa Calma Fuerteventura

Reistips voor Fuerteventura

Lekker eten, prachtige zandstranden, adembenemende natuurbelevenissen en prachtige dorpjes - Fuerteventura heeft het allemaal! Bekijk hier onze tips over wat je niet mag missen tijdens je reis naar het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden.

Bekijk al onze reistips voor Fuerteventura


Fuerteventura

Vind jouw Fuerteventura

Hier hebben we verzameld wat kenmerkend is voor onze resorts op Fuerteventura en we hopen dat dit je zal helpen vinden wat u zoekt.

Lees meer


Kinderen in het zwembad

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor jouw volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief